THAI CURRY HOUSE AMSTERDAM

THAI CURRY HOUSE AMSTERDAM Gezond en Smaakvol

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 238 beoordelingen
23 mei 2020 om 21:12 the delivery took 1 hour longer than expected and the food was bland and overcooked. The tofu seemed to be cooked for one week.
22 mei 2020 om 22:48 We enjoyed the meals very much...but the big question...would we use again...YES
20 mei 2020 om 20:37 De bezorger van thuisbezorgd kwam niet opdagen met bestelling. De eigenaar van thai curry house is zelf na komen brengen. Hun bezorging geef ik een 10. Kreeg ook wat extra drinken er bij als sorry. Thuisbezorgd bezorgen krijgt geen ster, een nul.
14 mei 2020 om 10:48 My dish was a bit too dry compared to before
24 mrt 2020 om 22:30 Het eten was lekker maar de bezorg tijd kan beter.
14 mrt 2020 om 21:48 Curry was ok, wok was echt niet lekker. Ga hier nooit weer bestellen.
10 mrt 2020 om 21:25 Mijn bezorging was er 5 min eerder en de Pad Thai was erg lekker met kip! Een beetje greasy maar wie houdt daar nou niet van!
5 mrt 2020 om 20:19 Knapperige verse groenten! De smaak vd gerechten was prima; de groene currysaus was een echter een beetje aan de dunne kant.
21 feb 2020 om 19:34 Had van tevoren gebeld om de precieze aantallen af te stemmen en het precieze tijdstip. Aantallen waren perfect en het aflever tijdstip ook! Eten was daarnaast ook top! We hadden de curry met tofu, kip en beef en loempiaatjes.
18 feb 2020 om 23:25 Heerlijke Pad Thai. Goed op temperatuir bezorgd en goed gesmaakt
17 feb 2020 om 22:05 Nadine, kijk eens naar de andere beoordelingen! Ligt het wellicht aan jou dat je maar 1 ster geeft?! Heerlijke beetgare groente, smakelijk en niet te zout. Super rijst, beetje sticky, precies goed
7 feb 2020 om 20:39 Snel, compleet, netjes! En erg lekker!