AROY AROY

Recentebeoordeling


4 sterren uit 275 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Aroy Aroy. Meer weten? Ontdek meer

10 sep 2022 om 22:03 Dit was mijn eerste keer van dit restaurant , en ik vond dit verschrikkelijk lekker, dus ik kom spoedig nogmaals terug, mijn dank.
6 jun 2022 om 21:18 Kwaliteit van het eten is goed en smakelijk. Wel veel tofu bij de Pad Thai kip. Helaas zat er geen kroepoek bij de kroepoek actie (bestel bedrag was hoger dan 40 euro)
15 apr 2022 om 16:14 Ordered cashew beef because I love this type of dish. It had an amazing flavour pallete with the beef being really tender. Will try more of the dishes for sure!
22 feb 2022 om 16:44 Eten was heerlijk! Alleen best aan de vettige kant.. dus misschien minder olie gebruiken :( verder niks te klagen! Grote porties en super snel bezorgd! Ook nog een klein cadeautje bij gekregen! Heel attent!
28 dec 2021 om 21:11 Zo zonde van de bezorging: 40 minuten later dan gevraagd. Eten prima!
31 mei 2021 om 22:55 I'm not sure but the green chicken curry this time lacked a bit of flavor. Not that it was bad, it was good but in other occasions it has tasted better
24 jan 2021 om 16:42 Food was fine, nothing to tell home about. We got two of the same dishes rather than two different ones , as ordered. Not a bad place, but not sure I will order again.
4 jan 2021 om 21:51 Zeer slecht en smakeloos, de kip was mega doorgekookt en had een merkwaardige smaak veel te veel en alleen kool bij het gerecht.
4 jan 2021 om 20:31 Was on time , ook heerlijk .